Länge sedan sist! (hoppas ni orkar läsa) =)

Ja det kan jag ju inte sticka under stolen med. Har vart dålig på att blogga det sista. Men jag tänker inte lova att jag skall bli bättre för det löftet lär jag ju bryta ganska så snart =) Men jag skall försöka redovisa för er vad jag pysslat med det sista. Jag har i alla fall semester nu. Har snart haft 3 veckor - one to go! =) Har haft det helt underbart. Har väl inte direkt gjort något speciellt. Har tagit dagarna som dom kommit och det har vart jätte skönt. Slippa plander saker o ting.

Ja efter midsommar så jobbade jag 2 veckor oh hade då samtidigt en ny kille att lära upp, Mikael. Kanon sjysst kille som har väldigt lätt att lära. Min chef ville att ja skulle agera "spöke" de sista dagarna så att han skulle lära sig. Gud vad jobbigt det var!!!!! =) *haha*

27 juni - Då var det dax för möhippa for my lovely kusin vitamin, Pernilla. Hon skall gifta sig 1 Aug =) Dagen börja att alla tjejor mötes upp nere på station. Där hade vi en buss (som skulle ta oss runt hela dagen) som hämta upp oss och körde oss hem till Pillan. 20 tjejer storma in 8.30 i hennes lägenhet. Hon trodde att de skulle ner till Halmstad i tro om att campa. Eller något sånt!. Så hennes väska var packad. Muahahahah =) Vi klädde ut henne till Rallybrud och begav oss redan ut till Förlanda-banan där hon skulle få åka med i en folk-race bil =) De digga hon ganska så rejält tror jag. Alla fick åka med. Men när det var 4 pers kvar, jag var en av dem. Så råka föraren köra upp i vallen så framaxeln vek sig typ =( Så det blev inget åk för min del. Men men.
Iväg till Skårs-gård för brunch. (Kan starkt rekomendera detta stället. Jätte mysigt med mkt bra mat) Sen var tanken att vi skulle bada i en tunna där, men eftersom att det hade vart så hiskiligt varmt de senaste dagarna så var det för varmt. Så vi åkte till Lygnern för att svalka av oss lite.
Åh sen kom det mkt lägligt att herrarna hade match denna dag. Så upp till planen där hon skulle bla bygga en männsklig pyramid med frivilliga ur publiken, åka Bobbycar-race, tävla vem som kunde äte mest Ferrari bilar, fästa flest Allgrens bilar i ansiktet på någon annan, få igång en heja-klack under matchen.
Sen fick vi låna omklädningsrummen så vi kunde duscha o göra oss ordning inför kvällen. Sen vidare hem till Karin för att ställa en massa frågor som kommer redovisas på bröllopet (brudgumen fick samma frågor på sin svensexa)
Där sminka vi även vår kära möhippa =)
Ner på stan för att käka middag på Åsidan. Vet inte om personalen hade en dålig dag men det var otrevliga som få och snacka skit om oss. Inte gilla!!!  Väl nere på stan så fick Pillan massa uppdrag. Här är några: Ta kort på snygga killar, gå fram till killar i baren och säga "Jag har lagt alla mina pengar på brudklänningen, kan ni köpa mej en drink?", samla sex-tips i en bok som hon hade i ett snöre kring halsen, ge någon en lapdance, m.m.
Sen gick vi vidare till Ester där en anna möhippa va. Men hon vart skit arg när vi storma in så hon gick =) HAHAH. Sen vart Pillan rätt trött. De hade ju vart en lååång dag. Så hon ville gå hem. Men trött som hon var OCH full så orka hon inte gå hem. Men som räddaren i nöden gick vi på Noklas som körde henne hem. U saved her day!  =) Tack tack!

Här har ni en bild på vackra kusinen (efter utklädnad och sminkning)



Sen i början av första semesterveckan så fick jag mej ett ryck. NU SKALL JA BYGGA STAKET. Oh vips så var det klart. Det gick på ca 5 tim. Pappa hade hundarna så ja ringde oh sa att jag skulle komma o hämta dem. Då fråga han mej "-orkar du inte mera?! VA?!?!? Jag är ju klar för tusan, sa jag =) Han trodde de skulle ta 2-3 dagar =)
Mina grannar stannade när de gick förbi och öste komplimanger om hur duktig jag var som gjorde allt själv och hur bra det blev. En till o mej fråga om jag hade ingenjörsutbildning =) Så jag är mkt stolt.

Här är 2 bilder på resultatet:




(Kajsa tittade ut precis då jag tog bilden, så hon fick vara med oxå)

11-12 juli - var det dax för tävling i Bollebygd, 2 dagar. Lördagen var det ag klass 1, ett lopp. Gick banan och det var en ganska så bra bana tyckte jag. Dock så var jag tvungen att gå på den sidan i slalomet som vi har lite svårt för.  Så jag vart lite orolig för de innan start. Men tusan vad bra det gick. Allt gick kanon, inget hopp från gungan som hon gjorde på sista tävlingen i Växjö. felfria i hela banan tills sista hindret. DÅ HON SPRINGER FÖRBI!?!?!?!? WHYYYYY???? Vi klocka tiden på kameran eftersom vi filmade. Oh vi hade haft den snabbaste tiden om hon inte gjorde sådär. MORR MORR. Men men är nöjd med hennes insatts ändå. Hon tog ju slalomet på vår "feliga" sida =)
Sen söndagen var det debut i klass 2. Hoppklass och 2 lopp. Hade absolut inga förväntningar på oss då klass 2 banorna är lite svårare än ettans. Åh dessa 2 banona var FÖR JÄVLA SVÅRA måste jag säga. Det var inte många som var NOLLADE, varken i small, medium eller large. 2 disk, men va tusan gör det =) Lika glada är vi för det!!

I veckan efter fick jag ett samtal från min gamla granne (hon är inte gammal men vi är inte grannar längre) Hon fråga om jag ville med ut i skogen och plocka blåbär. Visst tänkte jag, skulle ju ändå ut med dogsen =)
Åh där satt vi, mitt i snåren i 2 timmar som 2 pensionärer. *HAHA* Vi fick ihop 1 liter var ungefär. Gick sedan hem till mor o far. De bjöd på mat =) Gott. Åhh jag bjöd på efterrätt. Blåbär med vaniljglass =)







18 juli - japp det var datumet för SIBA middag hemma hos mig (bara tjejer var välkommna :)). Hade tänkt att vi skulle sitta ute, men det regna ta mig fan hela dagen. Så det var bara att planera om. Det fick bli köket, men lite ihop plock på sittplatser då jag inte har några köksstolar än =) Men det blev bra. Vi skulle vara 7 pers men fick tyvärr 2 återbud =( Men vi hade kul ändå. Jag stog för maten och det bjöds på
Grillad bacon-inlindad kycklingfilé, fylld med mozarella ost, soltorkad tomat och färsk basilika. Med honungs-glaze
Skivad färskpotatis i ugn. Varvad med dill, purjolök och Västerbottenost
Och Emelies goda sallad. Isbergssallad, gullök, tomat, pressad citron och vitlök. Mums!
Det blev riktigt gott. Tror de andra gillade det oxå =)



Har fått äta detta nu i 2 dagar efter Både lunch och middag. Eftersom jag planerat mat till 7. Men det har inte gjort något. För jag tycker det är så jävla gott =) *hehe*

Har även hunnit med lite träning med vovvarna och det börjar ge resultat. Var ute på banan idag. Tränat mkt slalom med Naala. S har skällt lite på mig och sagt att jag måste börja gå på "fel" sida. Åh det har hon ju såklart helt rätt i. Men det är ju mkt lättare då man är på rätt sida =) Eller hur? Idag så gjorde vi bara på fel sida i slalom och det satt som ett smäck, MED FART! Farten har änna vart problemet innan. Hon har GÅTT rätt väg och det har GÅTT VÄÄÄÄÄLDIGT långsamt =) Men idag verka de som om poletten trilla ner.

Mirre har fått köra MKT det sista. Hon är LÅNGT ifrån tävlingsredo. Men det har sina förklaringar, så det är inget jag skäms över. Hon tar tunnel, släpet, A-hindret, balansen, och hopphinderna helt utan problem nu. Däcket är på god väg, likaså slalom. Men något som är frukansvärt läskigt det är gungan. Men idag var den inte lika scary som sist då jag o S var ute. Så det går ju framåt i alla fall.

Idag har jag även hunnit med att klippa lilla Mireille. Dock inte så mkt som det blev sist. Då hon såg ut som en nakenhund =) hahah. Stackars vovve!!!

Näe nu orkar ni nog snart inte läsa mer. Så det får vara nog för idag.

Avslutar med en bild på de små.


RSS 2.0