Haaallååååå ja...

....dax för en uppdatering.

Dagarna har vandrat på precis som vanligt. Det är liksom inget spec som hänt. Eller jo!?!?! Vi ska få ny butikschef och inte vilken butikschef som helst utan en helt wonderful människa. Ser fram emot detta nåt så fruktansvärt. Han kommer näst-nästa vecka. =) WhoooHoooo.

Idag har jag slängt en miljon tillbehörs-kataloger. Näe kanske sååå många var det inte men tusan va jobbigt det var. Det kan min kära kollega Richard intyga som var så snäll o hjälpte mig med detta.

Imon är det träningstävling som gäller. Hoppas de blir bra väder! Skall bli kul att springa lite. Synd att inte S kan komma med. Hon skall ju jobba =( Hade vart kul att se fröken bordercollie på en bana och då det är lite tävlings aktigt runt om. Men what tha fuck, det kommer fler tillfällen.

Lördag skall ja hjälpa pappa att högtryckstvätta deras altangolv. Åh efter det blir det lite grillmat lovade min käre far. Mamma jobbar så maten är nog klar tills hon trillar in innanför dörra =)

Annars då? Mår ni bra därute? Våren är på intåg så det står härliga till.

Åh by the way. Hade ju fått OK att dra bort alla buskar och sätta upp ett staket och lägga altan. Men nu verkar det som om det blivit något missförstånd mellan förvaltaren och fastighetsskötaren. Så jag skall möta förvaltaren på måndag-morron. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att det blir så som jag vill ha de. Guuuuuud, jag vill verkligen detta!!!!
Gaaaaaaaaaaah, blir tokig.!!!! Saknar att kunna sitta ute på altanen med hundarna lösa på gräsmattan och utan att behöva beskymra sig att dom kanske sticker. Jag vill ha staket, vill ha staket. Usch jag låter ju som en barnunge som inte fått sin glass eller sitt lördagsgodis =) haha..

Min fina kollega Em hade gått in o kikat på vad min blogg var värd. Runt 3000:- =) *haha* Att man ens kan sätta ett pris på en blogg. Men visst. Kul! Blondinbellas blogg är ju värd nånstans runt 68.000:- så jag har ju en bit kvarl. Hahhaa.. Men det lär nog ta tid med tanke på hur O-OFTA jag bloggar... *hihi*

Näe nu är det dax för Grey´s..

Ha de underbart kära vänner!


/////Johanna, Naala o Mirre

Tjooohooo!


Ja, då var man tillbaka på jobbet efter en helt underbar påskhelg. Har ju inte jobbat sen i onsdags. Eller jo halva onsdagen jobbade jag ju. Men det var riktigt segt att gå upp ur sängen idag. Inte för att jag vrål-sover länge då jag är ledig men sover ju lite längre än vad jag gör då ja skall jobba. Oh mitt lager såg ovanligt städat ut efter att jag vart borta så länge. Så TACK ANNICA för att du tog tag i det. =)

Igår var jag hos mor och far. Pappa frågade mig härromdagen ifall ja kunde komma upp på söndag och grilla (han orkar inte riktigt med det än)

"-Visst!" sa jag "-Men bara om ja får mat =) " Man får ju inte vara dum. Hahah. Näe men det var väl självklart att ja oså skulle få mat. Så det blev en långpromenad genom skogen och upp till  mor o far vid 12 tiden, sen stannade jag hela kvällen. Gick nog hem strax innan mörkret kom.

Guuud jag har blivit så kär i Nikon D90. Vill verkligen ha en riktig systemkamera. Men det är ju inte direkt gratis. Den kostar strax under 10.000:- och det är ju inte direkt så att man plockar pengar på trädet som står hemma i trädgården =( Jag får nog nöja mig med att drömma om den ett tag till. "Leka" lite med den på jobbet kan man ju göra oxå =) Några fördelar måste man ju ha väl? =)

Men det är ju mkt man vill ha här i livet. Mycket man får tänka om på oså. Inte alltid man behöver allt man köper. Man köper en sak och kanske använder den en gång sen får den ligga i skåpet en tid och så tar man väl fram den någon gång igen. Men en D90 tror jag verkligen att jag skulle ha användning för. D90:n kanske är att ta i men jisses vad roligt det är. Har fotat lite med S´s kamera när hon o Vila tränat. Det är ju stört kul att ta en MASSA bilder med den, å då menar jag MASSA =) Kanske inte är tokbra på det men man kan ju alltid lära sig =) MEN, vad tråkigt det är att sedan komma hem och ta fram sin VANLIGA digitalkamera. Usch och blä för den! Skit tråkig att ta kort med ju.

Snart är det ju dax för tävling i H. Måste nog börja träna lite slalom med Naalisen nu så att hon blir mer säker på´t. Kanske ska åka till Granngården och köpa några mer pinnar. Har ju 4 hemma som jag skulle öva Mirre på. Men där har vi en sån typiskt sak som blev köpta och sedan bortglömda =) *haha* Pengar i sjön? JAPP!!!

Näe nu skall jag umgås lite med "mossan & fassan"

Ha det så bra allesammans!

Johanna, Naala och "nakenhunden" Mireille.

Fööööörlååååååt..

.... för att jag är sååå värdelös på att blogga. Men vart mkt det sista. Pappa vart på sjukhus och jag vart på vittnesförhör. Så det har farit runt en massa tankar i skallen på en.
Men nu är pappa i alla fall hemma och mår hyffsat okey igen.. SKÖNT!

Jag är nyss hemkommen från en påsk-middag med släkten.

Har idag även klippt Mirre. Men det blev lite kortare än vad som var tänkt. Eller det blev MKT kortare. Hon ser ut som en liten nakenhund. Eller som mamma sa: "Hon ser ut som en liten griskullting" :D Hihi.. Men va tusan, det är ju bara päls, det växer ju ut igen :D Får väl ta på´na något täcke på kvällarna så hon intr fryser lilla stackarn.

Imon är de dax att byta däck. Om det nu inte regnar, för jag skall ju stå ute. Men å andra sidan så har ju lite regn aldrig skadat. Men om man kollar prognosen inför imon så ser det mkt lovande ut. "Soligt med lätta stackmoln. 12-17 grader"

Igår var jag o Naala och tävlade. Det var på hemmaplan så det vart nära och bra. I agility loppet klev hon ur slalom, näst sista porten. *morr-morr* Varför?! Kan man fråga. Vet att hon inte e spec säker på slalom men när man ändå följer med henne så borde hon inte gå ur. Men men. Vi slutade 10:a med 5 fel

Hopploppet så diska vi oss redan på andra hindret. Hon klev runt hindret och tog de från fel håll. Men tusan va bra hon gick resten av banan. Slalomen gick kanon. Hyffsat bra fart för att vara Naala. Så jag är kanon nöjd ändå. Det var många ekipage som diska sig på samma sätt som vi gjorde så det var en liten klurig sväng där trotsallt.

Men men nu kan vi ju tävla i H.. Eller hur S? Ja diska ju oss med flit så att vi kan springa där =) hahahah...


RSS 2.0