Tjoohoo

Ledsen att jag inte bloggat pålänge men det händer så mkt just nu så ja orkar inte. Men jag lever i alla fall. Får bli nån annan gång. 

Ha de så bra alla!

///Johanna m. vovvar

Underbara dag!

Japp,. gårdagen var helt underbar!. Träffa S kl 11 i Anneberg och åkte sedan till Rigortorpet (läs och lär RIGOR-torpet)
Jag tän kte att vi kunde gå den vanliga vägen på 2,4 km och kanske ta den 2 varv för den är jätte bra att gå. Men så var det några andra som var där och dom hade använt delar av den slingan till att lägga spår till sina hundar. Så den vägen var ju bara till att glömma. Istället gick vi halvmilen, den vägen vara oxå kanon bra. Lite backit i början men sen helt underbar väg. Hundarna sprang på för fulla muggar. Mirre blev nog lite trött och sacka efter så jag fick bära henne lite grann. Hon är ju så liten och måste säcker ta dubbelt så många steg som de andra. Lilla tösen!!!!
Vi blev lite oroliga att vi gått vilse eftersom att det inte kom några skyltar på ett tag. Men vi var på rätt spår!
Sen var vi tillbaka till bilarna vid 13.05 igen så det blev en bra runda. Hundarna blev ju bra tränade. Men det var inte nog, vi åkte och träna me dogsen efter. Jag sprang en hopkonkad bana och det gick kanon. Hon missa glömde ta sista porten i slalomet bara och det gillar ja ju inte riktigt. Men de blir ju till att följa henne ändå ner och visa henne sista porten tydliget. De släpper väl nångång antar jag.

Åh på kvällen så ringde polisen, 19.30 på en lördagskväll tyckte väl jag var lite underligt. Men men. Vi satt och prarta i 1 timme och jag fick förklara hur, var och när jag såg den misstänka personen. Åh hur jag agerade efter där. Men han vart ju trevlig så det gick ju an =)

Sen vart de ju Melodifestivalen på kvällen, missade ju dock de tre första bidragen pga samtalet med polisen. Men fick ju se sammandragen sen. Blev väl inte jätte imponerad direkt. Men det är ju så de är nu för tiden.

Nu på morgonen har jag vart ute på fotbollsplanen och kastat massa snöbollar, så nu ligger Naala o Mirre tätt intill mig i soffan o sussar gott.

Idag skall ja nog bege mig till Jysk. SKulle gjort de igår men S DROG med mig på annat =) hahah näe skämt o sido.

Ha de bra alla!

///Johanna, Naala o Mirre

Uj uj uj uj

Hur smart får man ta och bli????

I förrgår hade vi stöld på jobbet. Dom tog saker för 15.000:- Rutinerat gäng ser man på övervakningskameran. Vi upptäckte det inte förens det var försent. TYVÄRR!! Men så är det ibland. Jag hade gått hem då detta hände så jag fick kolla på filmen dagen efter. Men kände inte igen någon av dem. Polacker sa jag att dom såg ut att vara. Åh mkt riktigt var dom de. För idag när ja skulle åka hem från jobbet så såg jag en kille som var frukansvärt lik en av snubbarna. Åh han hade exakt samma påse som han fick och bar på härromdagen. Jag ringde min BC direkt och sa att dom är här igen. Hon gick då oh kollade i butik och visst hade de vart där i förberett inför ett nytt försök. Jag ringde parkera bilen väldigt fort och förföljde honom och ringde på vakten. När han såg att vakten kom så ökade han takten och såg allmänt skum ut. När dom fick stopp på honom så visade det sig att han va från Polen och hade en preppad påse. Men tyvärr inget "byte" i. Polisen kom på plats och dom tog in honom för förberedelse till stöld. WhoooHooo! =) Kändes grymt skönt! Min puls steg något fruktansvärt när jag gick där efter honom. Fick en sådan adrenalinkick =) Känner mig som värsta privat-spanaren. Först den stölden som var för några veckor sedan och nu detta.

MEN, hur smart är man då man försöker själa på samma ställe samma vecka, med bara en dags mellanrum?????????

Nyss hemkommer från mor o far. Blev bjuden på lasange där idag. Mums va gott det var! Bäst att äta god mat nu innan "pulver-veckorna" =)

Imon blir de möte med S kl 11 ute vid Rigortorpet. Så härligt att gå där..

Ta hand om er!


///Johanna, Naala o Mirre

Modifast

Sådär ja, nu var Modifasten beställd. Blev så himla inspirerad av Lollo och hennes kamp om att gå ner i vikt. Så nu ska baski mig jag oxå ta tag i det. Har vart inne på det ganska länge men har alltid dykt upp något annat imellan. Dels allt med pappa och Naala. Men nu FAN ska ja lyckas.!!!! Så nu är de pulver shake som gäller i X antal veckor. Klarade ju det galant förra gången ja verkligen gick in för de. Tror jag tappa totalt 15kg då. Men sen slarvade jag rejält efter de med maten. Man ska ju äta RÄTT, men jag åt nog så FEL man kunde göra och de gör jag ju fortfarande.
Hoppas inte att det tar lång tid innan den kommer nerdimpandes på posten. Vill ju börja nu när ja känner mig på rätt humör.

Annars är väl de rätt ok. I helgen ska ja träffa S. Det var länge sedan nu. Vi ska ta en promenad med vovvarna i snön, om den nu inte försvinner över natten. Men det tror jag ju inte eftersom det är så kallt ute. Det vart länge sen ja träffa henne. Har ju vart på Ullared oxå och fick med mig en liten inköpslista från S. Så de sakerna ska hon ju få nu då. På tiden! Massa ljus och tändblock (tror jag det hette) så att de kan elda där hemma. Frysa ihjäl är ju väldigt dumt...

Ska även anmäla mig till några tävlingar som kommer inom kort. Ska bli kul att ge sig ut på banorna igen. Har ju haft en rejält uppehåll. Det har berott på att jag dels inte haft någon lust att åka iväg då pappsen är sjuk och så blev ju Naala opererad och behövde rehab, vilket har gått förvånansvärt bra. Så nu är både hon och jag FIT FOR FIGHT =)
S frågade mig idag när ja skall göra debut med lilla Mirre. Då svarade jag: "När vi börjat träna agility först!" haha.. Ja, jag kan ju helt ärligt sagt att jag inte direkt lagt ner någon energi på de. Hon är ju så plutti. Extremt liten är hon. Många man träffar tror ju att hon är en valp. Nej inte, hon är 15 mån =) Men vi ska väl så smått börja träna IGEN. Har ju lärt henne lite saker på banan. Tunnel älskar hon vilket nog de flesta hundar gör när dom börjar fatta vinkeln med det hela =)

Näe nu ska ja ta o se på  Two and a half men och sen sussa.

Ha de gÖtt!!! =)

///Johanna, Naala o Mirre

Blääääää

Usch vad jag AVSKYR mitt jobb!!!!!!!. Vissa dagar är det mer än andra. Är så äckligt jävla trött på de nu. Spyr på de verkligen!!!!!!

NÅGON SOM HAR ETT JOBB TILL MIG??????? =)

Eller de kanske inte är jobbet i sig som jag inte gillar utan vissa personer. Åh då menar jag VISSA personer. Det finns ju de som jag trivs kanon bra ihop med. Åh tyvärr känner en av dessa personer precis som jag är vill bara bort därifrån. Åh vad skall jag ta mig till då?!?!?!?!? När en av de bästa försvinner *gråter*

Samtidigt så vet jag vad jag har i dagsläget. Skulle jag få ett nytt jobb så vet man ju inte hur det blir. Jag har fördelen idag med att kunna ta med vovvarna till jobbet om de skulle behövas och jag kan bara lämna allt om det skulle hända pappa någonting.

Men men, skit i det nu!

Åkte hem efter jobbet och hämta vovvarna och tog mig en promenad i skogen. Kändes som om jag behövde rensa tankarna idag. Åh det är helt otroligt hur skönt de är att bara strosa runt i vår älskade Varlskogen =) Åh en annan sak som är helt otroligt är att det fortfarande är ljust ute. Det började mörkna lite men det var såpass ljust så att jag vågade gå i skogen i alla fall. För de som känner mig vet att jag är jätte rädd för att gå i  skogen när det är mörkt ute, pga saker som hänt i mina unga år.

Nog för nu! Ha de kanon!

////Johanna o dogsen

Söndag = Full-Fart!

Ja de kan man säga att det vart för min del idag. Började dagen med att vakna kl 9. Gick då på en långpromenad med vovvarna. Var tillbaka 10.30 igen och gjorde då ordning de kläder som skulle få följa med mig ner till tvättstugan. För den hade jag bokat 11-14 idag. När jag slängt in tvätt i 2 maskiner stack jag ner till Clas Ohlson för att inhandla plugg o skruv. Idag var de ju dax att sätta upp mina hyllor.
Träffa pappa där (suprice) som hade köpt ett vattenpass. Så de skulle jag få låna. Åkte därefter hem till farsan o hämta borren och sen direkt hem. Det var ju inte det lätttaste att borra i betong. Låter mkt, den är tung, man får ta i och den DAMMAR ju som f*n. Men efter mkt om och men fick ja upp den hyllan som var tänkt att ha i sovrummet. Sen var de dax att hämta upp tvätten igen.
Åh så hade jag bestämmt tid med Annica och Nico. Så då åkte jag och hämta dem i Lindome för att sedan köra vidare emot Rigortorpet. Det var urskönt att gå där idag. Snön låg kvar och det var lagom kallt. Inget folk att beskymra sig för, så hundarna får fara runt som dom vill. Naala, Mirre och Nico leker kanon-bra. Det är så härligt att se dem. Det blev en promenad för 1½ tim så de vara bara att åka raka vägen hem igen för att sätta upp ytterligare 2 hyllor som hamna ovanför TV:n i vardagsrummet. Så nu blev man ju nästan döv igen, då den låter så förbaskat mkt. Men upp kom de och det blev kanon bra. Tog några bilder på resultatet:




Bild 1: Så blev de i sovrummet
Bild 2. Vardagsrum'

Här kommer några andra bilder på de jag fixade för någon vecka sedan.







Såhär blev reultatet!!!

I fredags hade vi firma fest på Ester här i stan. Grymt kul!!! Alla hade det nog bra. Många som blev lite runda om fötterna. Men det är så det brukar vara på våra fester! =) Man vart ju lite seg med lite skallebank igår. Men smällar man får ta =)

Vi avslutar dagens blogg med en bild på mina underbara vovvar!! They are my everything!!




Tack för oss!!!!


Helgen i korthet.

Tjoo alla!

Är ganska så trött nu. Igår åkte jag och mamma ner till Gekås i Ullared för att shoppa. Vi kollade deras webkamera på nätet innan vi stack och det var jätte lite folk då. Sedan när vi kom ner runt 10 så var det mer. Dock inte jobbigt mkt folk men man fick trängas lite där inne, som vanligt på Ullared =) I alla fall så gick vi runt där och plocka på oss massa saker. Åh det är just var de blev, en MASSA saker =) Slutsumman hamnade på 2643:-.. Men jag är sååå nöjd med allt ja inhandlade. Det blev bland annat gardiner till vardagsrummet, lampor till sovrum och vardagsrum, lite kläder, en massa schampoo o balsam, målartillbehör (ska måla om sovrum), saker till vovvarna, skurmopp med hink och lite annat smått o gott.
Så idag har jag tillbringat hela förmiddagen hemma för att sätta upp gardinerna och lamporna. Sen har jag även montera de 2 sängbord som jag köpte på Ikea för ca 1½ månad sedan =) Åh det blev KANON bra.

Nu är det bara 4-5 hyllor som skall upp oså. Men det är betongvägg så måste borra och borren är upptagen idag av min far. Så de får bli någon annan dag. Sen måste ja låna ett vattenpass oxå. Skulle hyllorna bli sneda så hade jag vart tokigt. Avskyr sånt.!!! =) Rakt skall det vara =) Men min fasters man har ett laserpass så de skall nog bli bra tror jag. Om ja nu får låna det vill säga =)

Det som är kvar efter de är ommålning/tapetsering, nya gardiner till köket, altan och sedan staket. Sen är jag nöjd :D hahah. Kräsen brud detta här :P

Näe nu är pausen över. Dax att fortsätta. Kommer nog ta lite bilder på resultatet och lägga ut här sedan för er som vill se hur det blev =)

Ha de kanon!!!

////Johanna, Naala och Mireille


RSS 2.0