Sköna söndag

Japp det är precis vad det är. Sitter i soffan med vovvarna. Har precis slängt i mig lite god sallad. Mums!

Igår var det tävling i Kungälv. 06.15 skrek  klockan till och jag trodde verkligen att jag var i helvetet. Va så himla trött och ville verkligen inte gå upp. Det är ingen tid annars för vår del men då var de det =)
I alla fall, lämnade hemmet 07.00, tanka bilen och ut på motorvägen mot Kungälv. Min bästa vän då jag skall till något nytt ställe är GPS:en. Just LOVE IT. Hatar att köra där jag inte riktigt vet vart jag skall. Men det visade sig att det var rätt så lätt att hitta. Dock så missade jag skylten "Kungälvs Brukhundklubb" så jag körde förbi. Men det låg precis utefter vägen så de gick inte att missa att det var där. Fullt med bilar, människor, hundar och hinder =)

Raka vägen till anmälan, oh guuuuud sikken lång kö det var. Det var precis så att man hann till banvandrigen sen.  Det var agility loppet först. Gick banan och den kändes lite klurig för att vara en klass 1 bana. Fanns några "fällor" lite varstans.
Sen dök Sara upp tesammans med hennes lillebror lagom till start.

Naala kändes riktigt taggad på framhoppningen så det var bara att gå in och köra gärnet. Åh det gjorde vi!  Banan flöt på oh alla fällor klarade vi av. Men så skulle hon in i en böjd tunnel och sen rakt på slalom. Hej o hå vilken fart hon hade då hon kom ut ur tunneln. Hon hann inte riktigt samla upp så hon missa första porten i slalom och gick in i andra.. DAMN!! Fick gå tillbaka och göra om slalom igen. Hon brukar alltid bli så himla låg då man får gå tillbaka och göra om. Men icke idag. Hon pinna på rätt bra efter det trots allt. Så resten av banan gick kanon.

Då resultaten kom upp så hade jag näst bäst tid, trots att vi fick ta om slalom. Men tyvärr en vägran i slalom då blir de 5 fel =( Slutade på en 6:e plats och är kanon nöjd med det.

Sen en liten väntan innan det var dax för klass 1 hopp. En kul bana med lite fart. Utmärkt! Hon var fortfarande på hugget så de va bara in o tuta och köra. Det gled på bra och felfri fram till slalomet som var nästa sista hindret. Jag save:a lite där och tog de lugnt. Hon gick helt rätt i slalom vilket är kanon men tog lite lång tid. Men felfri in i mål... Tjooohooo!!!
De resulterade i en 3:e plats och därmed fick vi vår sista pinne i hopp klass 1 så nu är de klass 2 så väntar.

Sen var det dax för S och lilla tokiga papillonen Gizze. In på banan och han ser ovanligt fokuserad ut då S lämnar honom vid start. Åh KÖR!!! Han  flyger fram och föjler så jäkla bra.  Han tar ett, två, tre hinder så ja säger till hennes bror att såhär långt på en bana har inte Gizze följt med på länge. Han brukar nämnligen få sina små ryck då han hittar på sin EGNA bana =) Han är ju bara för söt. MEN de är felfria HELA vägen in i mål. De va så skönt att se att han kan skärpa till sig =) Oh S blev så glad så hon skrek o skrek o skrev. Hon fråga mej vad hon fick för tid "-Tyvärr jag hörde inte det då du skrek så mkt!" *haha* Så en nervös väntan på resultaten. Åh det blev en efterlängtad 3:e plats och PINNE. WhoooHoooo =)
Sen dax för deras hopp lopp. Åh "dra mig baklänges" (eller hur) de springer ett nollat lopp även där. Tyvärr så blir S lite senil och glömmer av banan och är på väg mot fel hinder då hon kommer på sig själv. Blev en stor sväng som tog tid. Men de är felfria på hinder in i mål åter en gång. Dock med tidsfel. Men va fan gör de. De gör 2 kanon lopp!!!!!!
Så ni VET vi att han kan. Men dock när han VILL =) *haha*

Det var en kanon dag med trevligt folk, mycket skratt och underbart väder. Sol blev de gott om. Är knallröd i ansiktet. Nästan så man borde ta en bild och lägga upp här men ser ut som ett levande stopp-ljus =)

Hem till mor o far där min bror oxå va. Vi grillade och hade en trevlig kväll ihop.

Idag blir de mest slapp. Kanske skall glida iväg och tvätta bilen. Den vara mycket smutsig nu.  Men bara om ja orkar =)

Tack för mig så länge!

Oj oj oj.....

...... vad jag är dålig på att blogga. Men just nu har jag ingen lust att dela med mig av min vardag. Men jag lever och det knallar på som vanligt måste jag säga. Jag återkommer då jag har motivationen tillbaks. Har egenltigen massa saker att skriva om som hänt.


RSS 2.0