GodKväll Godkväll!

Nyss hemkommen från mor och far. Hela familjen var samlad ikväll för en bit mat. Mammi, papi, brossan, Naalie, Mirre och så jag. Det är trevligt det! Fy bubblan vad kallt det är ute idag. Eller nja det är nog inte kyligare än de vart tidigare i vinter. Men det är rått på nåt sätt. Blev en mycket snabb promenix med vovvarna ikväll.

Var snor-trött bara för någon timma sen men de har änna gott över. =) Blir du stolt över mig nu S, när ja är uppe efter kl 23.

Nu sitter jag i soffan, snokar runt lite på facebook och kollar på Samantha. Hon är riktigt rolig den där Christina Appelgate. Eler är hon det. Hon spela ju med i Våra Värsta År, oh den serien är ju så tråkig, men ändå kollar man på den så fort man får chansen =) Oh sen spelar hon ju även i Jessie. Åh de är väl samma på den. TRÅKIG =rolig. Hur nu det kommer sig?!?!?

Vad skall man göra nu då, när man är så frukansvärt rastlös och inte kan somna? Åh nu är Samantha slut så nu har man ju absolut ingenting att kolla på. Hmm, inga filmer hemma heller.

Längtar i alla fall till sommaren. Trött på att det är så mörkt jämt o ständigt. Fast det börjar märkas nu att vi går emot ljusare tider. Oh det är så himla skönt.!!!!!!!

Näe nu får de vara nog för idag. Ska se om man kan komma på något att göra. Tack för idag!!

//// J, N & M

Mina vovvar

Goddag!

Tänkte jag skulle ge er en liten kort beskrivning om mina vovvar.

Först ut har vi Naala. En snart 3 årig blandras-tik (JackRussel, Chihuahua & Dansk- Svenskgårdhund), som är min första hund. Hon är en rolig hund att jobba med, och hon berhöver verkligen jobba då hon har extremt mkt energi. VI tränar agility, men har inte hunnit med så många tävlingar. Det har var mkt sjukdom i familjen och sen har hon även blivit opererad. Så ett uppehåll var ju självklart. Men de gjorde nog oss båda gott!! 


Sen har vi min LILLA papillon-tik Mireille (Mj´s Mireille Mathieu). Hon är strax över 1 år nu. Hon gillar inte nya människor speciellt mycket. Håller sig gärna på avstånd då det kommer någon ny. Barn avskyr hon. =)  Men hundar i alla storlekar älskar hon.  Hon är nog lite förälskad i Saras hund Ajax. Honom pussar hon på hela tiden. Vi har ganska så nyligen börjat träna agility. Hon verkar gilla de. Tunnlar älskar hon. Men hon tar det väldigt försiktigt i början. Åh hon är ingen hund man "tvingar" till saker o ting. Utan vill hon inte så VILL hon helt enkelt inte =) Men jag gillar henne precis som hon är!!!! Skälla på folk som kommer på dörren är oxå en väldigt kul grej. STOR hund i litet format.



FAR - Whispering Valley Quiz Masters Mind
MOR - Mj´s Enya

Ja de är de hundar jag har. Mer än 2 åt gången blir de nog inte. Räcker såhär =) Ska bli kul vad för hund som blir den nästa. Just nu känner man ju en sak men vem vet vad man känner när det är dax att köpa en ny. Det får tiden avgöra.

Have a nice day!

CIAO

Polisförhör och försenad film

Ja de har inte varit en vanlig dag för min del idag.

Den börja väl som vanligt. Kort om personal så man fick frågan om man kunde stå i kassan *SUCK* Men jag är så trött på att ställa upp. så jag sa nej. Vad får man för att man ställer upp? Inte ett smack!!!
Men i alla fall så hamnade jag där i 20 min ändå. Åh just under denna tid så passa 2 pundare på att ta grejer från oss. Dom agerar först väldigt misstänksamt. Oh drar till sig uppmärksamhet. Jag stirra väl i princip ut dem och dom såg ju detta. Tyvärr fick jag kunder under en kort stund så då tappade jag bort dem en snabbis och ser inte vad dom gör. Sen när dom skall gå ut så mkt riktigt piper det om en av killarna. Dom går ut och går åt varsitt håll och jag följer efter den det tjöt om. Jag ber honom komma tillbaka men självklart så vägrar han ju det. Han hade ju stöldgods på sig. Men DUM som man är försöker man få fatt på honom. Men lyckas inte med det, oh tur är väl de. Han kan ju ha kniv eller sprutor på sig. För han är som sagt en väldigt känd pundare i stan. Men man hinner inte tänka så mkt i den situationen just då.

Men polisen kom på plats och ville ha ett vittnesförhör. Så fick ju förklara exakt vad som hände och vad dom hade på sig. Men det oxå sånt man nästan glömt bort efter. Man tänker ju inte på vad dom hade på sig. Inte jag i alla fall =)

Sen på vägen hem så var jag lite tankspridd. Men funderar ju på om man skulle kunna gjort något annorlunda? Vad som hade hänt om jag fått fatt på honom? m.m. Jag skulle ju åkt förvbi och lämnat filmen som jag hyrde igår men de glömde jag ju av. Åkte ner så fort jag kom på de. Blev lite försenad men killen i kassan sa att det var oket. TACK SNÄLLA DU!!!

Så nu sitter man i soffan o fått ventilera sig lite. Känns bra!

Helgen var annars lugn. I lördags mötte jag upp Sara i Kållered. Vi ville träna med hundarna. Men ute så var det så blött och/eller isigt så det gick ju inte. Men vi tog en promenad i alla fall. Sen kom vi på att det var ju inomhus träning i Fjärås. Så vi åkte på chans ner dit för att se om vi kunde klämma in oss i gruppen. Åh tur som man har så var det vara 2 pers som skulle träna under det passet. Att träna 2 hundar på 2 tim är ganska så mkt tid. Så det gick alldeles utmärkt att få träna med dem... Jag ville ju framför allt se hur Naala funkade efter sin operation. För ni som inte vet så har hon fått amputera/skära bort en av sina tår på vänster fram. Min pappa, som passar vovvarna på dagarna, var ute i skogen. Åhh någonstans så har hon gått på något riktigt vass och skar sig väldigt illa. Det blev ett såpass djupt sår i tramdynan så att dom fick ta bort hela tån på henne. För skulle dom försöka läka ihop de så skulle de kanske blir massa komplikationer i läkningen och det vill man ju inte. Men det verkar inte påverka henne alls. Det har läkt ihop jätte fint och hon använder tassen precis som vanligt. Träningen gick väldigt bra. Hon var taggad som bara den. Vilket inte är så konstigt. För sista gången vi sprang agility var i November på Varbergstävlingen. Men hon sprang ur slalom lite grann vilket jag inte gillar *morr-morr* men men de är bara att ligga i o träna.
Men sen efter träningen så åkte jag o S och handla lite och åkte hem till mig o gjorde tacos =) Det är fint de. Vi kollade på handbollsmatchen och så fick S låna min dator. Hon har ju inget internet där borta på andra sidan jorden så man fick ju hjälpa henne lite så att hon klarar sig ett tag till framöver =) ahahah..

Näe dax att gå en sväng med hundarna. Ha de toppen!

////J, N & M

Onsdag

Tjena!

Ja, det har väl varit en helt vanlig onsdag egentligen. Upp som vanligt 06.30 och gå ut med vovvarna för att sedan lämna dom hos pappa och sen åka iväg till jobbet och göra de vanliga. Dvs ta emot varor och plocka ut dessa i butiken. Enformigt jobb men jag trivs med det just nu.
Hem till pappsen efter jobbet för att hämta hundarna. Pappa hade gjort lite käk till sig själv som de blev lite över av som ja kunde ta. Alltid lika skönt att komma hem då det finns mat gjort =) Så jag blev kvar där ett tag, vilket alltid e lika trevligt. Åh något som är roligt just nu är att pappa mår bättre efter att ha gjort de obligatiriska uppehållet med cellgifter. Var ett par riktigt jobbiga dagar! Han mådde piss, rent ut sagt. Vilket är mkt jobbigt att se. Se sin pappa inte orka göra något. Är i princip sängliggande hela tiden. Enda gången han tar sej upp är då han måste på dass.
Men för att återgå till min onsdag så gick ja hem runt 7 tiden och precis när ja kom hem ringde Ida. Hon undra om vi kunde ta en kaffe. Gud va trevligt tyckte ja då såklart. Men jag var tvungen att dammsuga. Såg förjävligt ut här hemma rent ut sagt. USCH! Skäms ju över mig själv. Hon gick precis, hon skulle hem o kolla på film med killen.
Så nu sitter jag har med vovvarna bredvid mej i soffan och ser på Solen i ögonen - En film om Lars Winnerbäck. Åh man får ju sådana extrema sommarkänslor när man hör honom spela o sjunga. Jeeesus. Känslorna kommer som man hade då man var och kolla på honom Live på Slottsskogsvallen. Finner inga ord.

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha



WOW!!!!!!!



Dax för mig!

Hej!

Ja, jag tänkte att det var dax för mig nu att börja blogga. Sara har ju tjatat så länge på mig nu =)

Här kommer jag att skriva om min vardag ihop med mina 2 hundar bland annat. Men just nu så skall jag gå ut i regnet med dessa små råttor. Så jag får väl skriva mera lite senare.

Ha de tipp topp!

////Johanna, Naala & Mireille


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0