GodKväll Godkväll!

Nyss hemkommen från mor och far. Hela familjen var samlad ikväll för en bit mat. Mammi, papi, brossan, Naalie, Mirre och så jag. Det är trevligt det! Fy bubblan vad kallt det är ute idag. Eller nja det är nog inte kyligare än de vart tidigare i vinter. Men det är rått på nåt sätt. Blev en mycket snabb promenix med vovvarna ikväll.

Var snor-trött bara för någon timma sen men de har änna gott över. =) Blir du stolt över mig nu S, när ja är uppe efter kl 23.

Nu sitter jag i soffan, snokar runt lite på facebook och kollar på Samantha. Hon är riktigt rolig den där Christina Appelgate. Eler är hon det. Hon spela ju med i Våra Värsta År, oh den serien är ju så tråkig, men ändå kollar man på den så fort man får chansen =) Oh sen spelar hon ju även i Jessie. Åh de är väl samma på den. TRÅKIG =rolig. Hur nu det kommer sig?!?!?

Vad skall man göra nu då, när man är så frukansvärt rastlös och inte kan somna? Åh nu är Samantha slut så nu har man ju absolut ingenting att kolla på. Hmm, inga filmer hemma heller.

Längtar i alla fall till sommaren. Trött på att det är så mörkt jämt o ständigt. Fast det börjar märkas nu att vi går emot ljusare tider. Oh det är så himla skönt.!!!!!!!

Näe nu får de vara nog för idag. Ska se om man kan komma på något att göra. Tack för idag!!

//// J, N & M

Kommentarer
Postat av: Sara

Tjo ho!!

Alltid skoj att läsa din blogg, vilket inte blir så ofta nej.. blir galen då vi inte har internet....

vi hörs limpan

2009-02-03 @ 23:07:24
URL: http://sarasvovvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0