Helgen i korthet.

Tjoo alla!

Är ganska så trött nu. Igår åkte jag och mamma ner till Gekås i Ullared för att shoppa. Vi kollade deras webkamera på nätet innan vi stack och det var jätte lite folk då. Sedan när vi kom ner runt 10 så var det mer. Dock inte jobbigt mkt folk men man fick trängas lite där inne, som vanligt på Ullared =) I alla fall så gick vi runt där och plocka på oss massa saker. Åh det är just var de blev, en MASSA saker =) Slutsumman hamnade på 2643:-.. Men jag är sååå nöjd med allt ja inhandlade. Det blev bland annat gardiner till vardagsrummet, lampor till sovrum och vardagsrum, lite kläder, en massa schampoo o balsam, målartillbehör (ska måla om sovrum), saker till vovvarna, skurmopp med hink och lite annat smått o gott.
Så idag har jag tillbringat hela förmiddagen hemma för att sätta upp gardinerna och lamporna. Sen har jag även montera de 2 sängbord som jag köpte på Ikea för ca 1½ månad sedan =) Åh det blev KANON bra.

Nu är det bara 4-5 hyllor som skall upp oså. Men det är betongvägg så måste borra och borren är upptagen idag av min far. Så de får bli någon annan dag. Sen måste ja låna ett vattenpass oxå. Skulle hyllorna bli sneda så hade jag vart tokigt. Avskyr sånt.!!! =) Rakt skall det vara =) Men min fasters man har ett laserpass så de skall nog bli bra tror jag. Om ja nu får låna det vill säga =)

Det som är kvar efter de är ommålning/tapetsering, nya gardiner till köket, altan och sedan staket. Sen är jag nöjd :D hahah. Kräsen brud detta här :P

Näe nu är pausen över. Dax att fortsätta. Kommer nog ta lite bilder på resultatet och lägga ut här sedan för er som vill se hur det blev =)

Ha de kanon!!!

////Johanna, Naala och Mireille


Kommentarer
Postat av: Miriam

Hej.

Tack så mycket, jag är en väldigt lycklig och stolt mamma. Va kul att du läser min blogg, då ska jag läsa din ;).

Vi kanske träffas nån gång genom Jessie :).

Må bäst.

Kram Miriam

2009-02-08 @ 14:29:22
Postat av: Sara

KOOOOLLLLLAAAAA!!!! INTERNET!!!!!!! :D :D :D :D :D

2009-02-13 @ 15:42:04
URL: http://sarasvovvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0